Тема: Скажіть в чому різниця?
Поясніть в чому різниця, от у мене є авто. Зареєстроване воно в Києві, але живу я у Львові. Автоцивілку я можу купувати у Львові? Яка різниця в ціні? Чи купується тільки в тому місті де зареєстрована машина?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Скажіть в чому різниця?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Поясніть в чому різниця, от у мене є авто. Зареєстроване воно в Києві, але живу я у Львові. Автоцивілку я можу купувати у Львові? Яка різниця в ціні? Чи купується тільки в тому місті де зареєстрована машина?
Автоцивілку можна оформити незалежно від місця проживання, навіть онлайн, що дуже зручно. Вартість автоцивілки залежить від місця реєстрації автомобіля, яке зазначене в техпаспорті. У великих містах, таких як Київ, тарифи зазвичай вищі через інтенсивний рух і підвищений ризик ДТП. Тому, якщо твій автомобіль зареєстрований у Києві, вартість поліса буде відповідати київським тарифам, незалежно від того, де ти фактично проживаєш.
З 1 січня 2025 року в Україні відбулися зміни в автострахуванні:
Збільшено ліміти виплат: до 500 000 грн за шкоду життю та здоров'ю і до 250 000 грн за шкоду майну.
Скасовано облік зносу деталей при ремонті, що означає повніше покриття витрат на відновлення авто.
Ці нововведення призвели до підвищення вартості полісів на 70–100%, залежно від типу транспортного засобу та регіону реєстрації. Для легкових авто з об'ємом двигуна до 1600 см³ ціни тепер становлять від 2 200 до 5 600 грн.
Якщо тиреба автоцивілка у Львові ти можеш спокійно оформити її навіть онлайн. Проте вартість поліса визначатиметься місцем реєстрації автомобіля, тобто Києвом. Рекомендую порівняти пропозиції різних страхових компаній, щоб обрати найвигідніший варіант.
До речі, сезонні зміни не впливають на тарифи автоцивілки. Тому оформлювати поліс можна в будь-який час року без побоювань щодо зміни вартості.
Сподіваюся, ця інформація була корисною для тебе.
Дякую за інфрмацію. Також тема актуальна.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Скажіть в чому різниця?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc