Особисто я вирішив підійти до питання практично: спочатку визначив, де і як часто планую рибалити, скільки людей зазвичай їздить зі мною, і який спосіб транспортування для мене зручний. Саме це допомогло звузити коло варіантів і не загубитися серед сотень моделей. Після цього я довго вивчав відгуки, порівнював характеристики і прислухався до порад знайомих, які не один сезон проводять на воді. І зрозумів, що мені потрібен надійний човен, який не розчарує у перших же хвилинах на водоймі і не вимагатиме постійних ремонтів. В інтернет-магазині Lodka5 купив надувний човен з ПВХ Kolibri https://lodka5.com.ua/ua/naduvnie-lodki/lodki-kolibri/ Обрав саме цю модель, бо вона поєднує хорошу міцність матеріалу, продуману конструкцію, комфорт для одного або двох рибалок і досить просту логістику — човен легко перевозити і швидко підготувати до виходу на воду. Що сподобалося найбільше, так це те, що в магазині можна було не лише вибрати та купити човен, а й отримати якісну консультацію по характеристиках, що дає реальне уявлення про переваги конкретної моделі. Тож замість того, щоб втрачати час на сумніви, я зміг зробити усвідомлений вибір.