Тема: Накрутка збережень TikTok
Зараз багато хто задається питанням, чи варто використовувати накрутку збережень у TikTok. Чи дійсно це допомагає збільшити популярність відео та привернути нових підписників?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Накрутка збережень TikTok
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Зараз багато хто задається питанням, чи варто використовувати накрутку збережень у TikTok. Чи дійсно це допомагає збільшити популярність відео та привернути нових підписників?
Я вирішила спробувати накрутку збережень через LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-zberezhen-tiktok/ і результати мене приємно вразили. Мої відео стали набагато популярнішими, отримали більше переглядів і, що важливо, більше збережень. Це дуже важливо для TikTok, адже чим більше збережень, тим більше ймовірності, що ваше відео потрапить у рекомендації. До того ж LikeStorm працює швидко, і весь процес абсолютно безпечний для акаунта. Це був хороший спосіб підвищити активність на моєму акаунті без великих зусиль.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Накрутка збережень TikTok
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc