xtrance1991 пишет:Ми з друзями теж шукаємо авто у Львові. Зазвичай я перевіряю оголошення на декількох майданчиках. Важливо порівняти ціни, а ще звертати увагу на пропозиції з гарантіями. Вибір досить великий, але варто ретельно перевіряти автомобіль перед покупкою, щоб не потрапити на нечесних продавців.
Якщо ти з Львова і шукаєш машину, то я б точно порадив vins.wiki це реально крута штука, яку я сам недавно використав при покупці. Мій досвід був таким: я вже кілька разів дивився на різні сайти, але деякі з них просто заполонені всякими неперевіреними оголошеннями і фейковими пропозиціями.
А тут все чітко: кожен автомобіль на сайті має історію, реальні фото та перевірку VIN-коду. Це дало мені впевненість у тому, що я не куплю кота в мішку. Вибір авто на сайті реально великий — і дешеві варіанти є, і нормальні моделі, і преміум-клас. Якщо я збирався брати авто за певними критеріями, сайт одразу підбирав мені найбільш підходящі варіанти. Продавці — це або автосалони, або перевірені приватні особи, і це додає відчуття безпеки.