Тема: Допоможіть обрати компанію для створення сайту!

Доброго дня, форумчани! Планую замовити сайт для онлайн-навчання. Він має містити відеоуроки, тести, особисті кабінети користувачів. Як знайти компанію, яка вміє створювати такі платформи, і які підводні камені можуть виникнути?

2

Re: Допоможіть обрати компанію для створення сайту!

Головний підводний камінь – це технічна реалізація відеоуроків. Якщо компанія не має досвіду з e-learning платформами, можуть виникнути проблеми зі швидкістю завантаження відео, безпекою та оплатами. Перевіряй, чи мають вони досвід роботи з LMS (Learning Management System), а не просто роблять сайти-візитки.

3

Якщо це платформа для навчання, важливо, щоб вона була адаптована під різні пристрої – мобільний, планшет, ПК. Деякі розробники роблять дизайн тільки для комп’ютерів, і потім все ламається на смартфонах. Запитуй, чи вони тестують сайт на різних пристроях і чи підтримують інтеграцію з платіжними системами.

4

tarassito074 пишет:

Якщо це платформа для навчання, важливо, щоб вона була адаптована під різні пристрої – мобільний, планшет, ПК. Деякі розробники роблять дизайн тільки для комп’ютерів, і потім все ламається на смартфонах. Запитуй, чи вони тестують сайт на різних пристроях і чи підтримують інтеграцію з платіжними системами.

Якщо ти хочеш зробити платформу для онлайн-навчання, то потрібно знайти розробників, які мають досвід у створенні таких складних рішень. Це не просто сайт, а ціла система з особистими кабінетами, відеоуроками, тестами. Я знайшов таких у Сайтматика – вони одразу запропонували, які платформи краще використовувати (наприклад, WordPress + LearnDash або кастомне рішення), пояснили, як реалізувати безпечний доступ до курсів, щоб їх не крали, і як налаштувати оплату за підпискою.
Головний підводний камінь – технічна підтримка, бо такий сайт постійно потребує оновлень і захисту. Якщо шукаєш виконавців, які реально знаються на e-learning, то звертайся до них.

5 (12.04.2025 16:57:45 отредактировано poli)

Хочу поділитися своїм позитивним відгуком про веб студію PBB-Design. Мені потрібен був оригінальний і зручний сайт для мого нового магазину. Знайомих програмістів у мене не було, тому вирішила звернутися сюди https://pbb.design/posluhy/stvorennia-s … -magazinu/ Мені запропонували кілька варіантів. Врахували всі мої побажання і вимоги. Фахівці дійсно тямущі у своїй справі. Ми домовилися що вони зроблять все найближчим часом. У цьому питанні теж мене не підвели. Розробка інтернет магазину вийшла відмінною. І за ціною він вийшов відносно недорого. Сама б я такий ні за що не зробила. Сміливо рекомендую звертатися.

Якщо ви, як і я, любите купувати взуття онлайн, то вам сподобається магазин Merit! Тут https://merit.ua/ua можна знайти якісне взуття за дуже приємними цінами.

6

Мені також сайт потрібен А який порадите двіжок для сайту?

7

Не знаю, де замовити сайт для стоматології, зараз стільки компаній, для себе вибрала кілька варіантів, один із https://pbb.design/,поспілкувавшись із фахівцями, сподобалися в спілкуванні, видно, що фахівці знають свою справу, і ціни більш менш.

8

інформація за лінком

9

Думаю що потрібно обирати серез відомих веб-студій

10

Щоб замовити сайт для онлайн-навчання з відеоуроками, тестами та особистими кабінетами, варто спершу визначити функціонал, який вам потрібен, і підготувати технічне завдання. Потім шукайте компанії з досвідом у розробці e-learning платформ або LMS-систем, переглядаючи портфоліо та відгуки клієнтів. Важливо уточнити, чи можуть вони інтегрувати платіжні системи, забезпечити безпеку даних та можливість масштабування. З підводних каменів часто трапляються проблеми з оптимізацією відеоконтенту та адаптацією для мобільних пристроїв, а також затримки у впровадженні складних функцій. У веб-студії QuatroIT замовляла розробку лендінгу https://quatroit.com/stvorennya-lendingu/. Тому можу сказати, що якісна підтримка та прозора комунікація сильно спрощують процес. Крім того, звертати увагу на компанії, які реально показують готові кейси та технічні демо.