Тема: Львов – Краков автобусом: как прошла поездка?

Планирую поездку из Львова в Краков автобусом и хочу узнать, насколько это удобный вариант. Сколько времени занимает дорога, есть ли задержки на границе и комфорт в автобусе? Можно ли быстро купить билеты онлайн? Буду признательна за отзывы тех, кто уже ездил!

Re: Львов – Краков автобусом: как прошла поездка?

edithmason пишет:

Планирую поездку из Львова в Краков автобусом и хочу узнать, насколько это удобный вариант. Сколько времени занимает дорога, есть ли задержки на границе и комфорт в автобусе? Можно ли быстро купить билеты онлайн? Буду признательна за отзывы тех, кто уже ездил!

Удобно, проверено) Ездила из Львова в Краков автобусом, билет купила через inBus, все очень просто. По времени дорога заняла около 7-8 часов, границу прошли быстро, не задерживались. Водители делали несколько остановок для отдыха. В целом, поездка прошла комфортно и без проблем, а покупка билета на львов краков автобус https://inbus.ua/bus-lviv-krakow онлайн сэкономила время. Если не нужно торопиться, это отличный вариант для путешествия.

3

Львів — не лише місто кави та старовинної архітектури, а й справжній оазис для любителів природи. У цьому блозі ми розповімо про найкращі парки Львова, де можна сховатися від міської метушні, влаштувати пікнік, прогулятися алеями чи просто насолодитися тишею під спів птахів.

edithmason пишет:

Поділюся власним досвідом, бо питання дуже схоже на те, що було в мене. Я їздив автобусом за кордон зокрема в Іспанію, а пізніше й у Німеччину, тому вже маю з чим порівняти. Якщо обирати нормальних міжнародні автобусні перевізники, поїздка проходить набагато спокійніше, ніж багато хто собі уявляє. Коли планував дорогу, дивився насамперед на маршрут, графік і можливість швидко купити квитки онлайн. У результаті оформив поїздку і реально залишився задоволений. Автобуси комфортні, сидіння зручні, зупинки продумані. На кордоні, звісно, все залежить від завантаженості, але в моєму випадку без критичних затримок. Окремо скажу про Німеччину квитки на міжнародні автобуси я брав через GrandesTour, і це було дуже зручно кілька хвилин онлайн, без черг і зайвого клопоту. У підсумку отримав саме той результат, на який розраховував: нормальну дорогу, адекватний сервіс і жодних неприємних сюрпризів. Тому якщо плануєте поїздку, зокрема зі Львова до Кракова, сміливо раджу звернути увагу на цей варіант.