Тема: Хочу замовляти овочі з доставкою

Привіт! Хочу замовляти овочі з доставкою, але не знаю, який сервіс вибрати. Як вам доставка овочів додому? Які компанії працюють надійно та швидко? Розкажіть про свій досвід!

Re: Хочу замовляти овочі з доставкою

Доставка продуктів – це те, що робить життя простішим і комфортнішим. Як мамі двох дітей, мені важливо, щоб продукти були свіжими та якісними. Саме тому я обираю METRO. Тут завжди можна знайти широкий асортимент овочів https://metro.zakaz.ua/uk/categories/vegetables-metro/  та фруктів, які доставляють прямо до дверей. До того ж, немає мінімальної суми замовлення, що дуже зручно. Раджу всім, хто цінує свій час та якість, спробувати цей сервіс.

3

Где можно купить пончики, которые действительно вкусные, а не резиновые? Интересуют не только обычные, но и какие-то оригинальные вкусы – например, с ванильным кремом, соленой карамелью или кокосом. Часто вижу в супермаркетах, но они либо слишком жирные, либо засохшие. Посоветуйте проверенное место!

За вкусными пончиками лучше всего идти в Мантинга mantinga.org/ru/catalog/107-ponchiki/ Они там всегда свежие, мягкие и с правильной текстурой – внутри нежные, снаружи легкая корочка. Есть как классические, так и с необычными начинками – пробовал с карамелью, ванильным кремом и даже кокосом. Очень вкусно, без лишней жирности и всегда свежее!