1

Тема: Освітня література для школярів

Хочу оновити навчальну бібліотеку для дитини – шукаю сучасну й актуальну освітню літературу для середньої школи. Цікавлять посібники, тести, підручники – усе, що допоможе краще засвоїти матеріал.

2

Re: Освітня література для школярів

Я також постійно шукаю щось актуальне для школи — особливо з урахуванням нових програм і підходів. З власного досвіду можу сказати: найзручніше купити книги для школярів і вчителів на сайті Knigarnia – великий вибір літератури. Там є все — від підготовки до ЗНО й ДПА до робочих зошитів і тематичних посібників для кожного класу. Асортимент постійно оновлюється, тому легко знайти нові видання. А ще можна одразу взяти кілька предметів в одному замовленні. Дуже зручно і практично, особливо під час навчального року.

3

Re: Освітня література для школярів

Якщо шукаєте, де купити дійсно класні енциклопедії для дітей — бегом на https://knigoland.com.ua/entsiklopedii-dlya-ditey Нещодавно взяла там «Велику книгу чомучок» і енциклопедію про динозаврів. Ціни приємні, вибір величезний, якість супер (ніяких тонких сторінок і блідих картинок). Донька в захваті, а я щаслива, що знайшла такий крутий магазин. Всім мамам і татам — беріть, не пошкодуєте!