Тема: Друк на шкарпетках
Привіт! Я розмірковую над тим, щоб замовити брендування на різних сувенірах для моїх клієнтів, і шукаю ідеї. Чи є у вас досвід з брендуванням на шкарпетках або інших подібних виробах? Як це працює і чи дійсно це ефективно?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Друк на шкарпетках
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт! Я розмірковую над тим, щоб замовити брендування на різних сувенірах для моїх клієнтів, і шукаю ідеї. Чи є у вас досвід з брендуванням на шкарпетках або інших подібних виробах? Як це працює і чи дійсно це ефективно?
Я замовляла друк на шкарпетках для однієї з наших рекламних кампаній, і мушу сказати, що результат перевершив очікування. Ми звернулися до FullMotion, і вони виконали чудову роботу з друком на шкарпетках, які потім стали прекрасним рекламним інструментом. Клієнти були дуже задоволені подарунками, а самі шкарпетки виглядали якісно і стильно. Це було не тільки корисно, але й вигідно з точки зору просування бренду. Тепер планую замовляти ще більше продукції для наших наступних кампаній!
Мене цікавить друк брошур а5, куди варто звернутися?
Шукали з колегами, де можна замовити інформаційні брошури для шкільного заходу, і вийшло знайти дуже вдалий варіант. Формат друк брошур а5 https://art-press.com.ua/uk/products/br … orizontal/ ідеально підійшов для нашої мети – все чітко, структуровано і виглядає сучасно. Замовили тираж 30 штук, зшивання на дві скоби справді зручне, брошури не розпадаються і їх приємно тримати в руках. Виготовлення зайняло лише три дні, ми встигли без стресу. Дизайн замовили одразу, це було зручно і не так вже й дорого – від 650 гривень, але з урахуванням правок і підтримки результат вийшов дуже достойний. Доставку організували швидко, все доїхало цілим і неушкодженим. Якщо потрібні брошури на події або для навчальних матеріалів – не вагайтесь, це справді варте уваги.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Друк на шкарпетках
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc