Тема: Хто мав справу з офшорами в ОАЕ? Розкажіть по-людськи

Друзі, хто реально мав справу з відкриттям офшору в ОАЕ? Не з тих історій, де «все ідеально», а от нормально, по-людськи — як воно є. Я серйозно задумався про реєстрацію, але чим більше читаю, тим більше плутаюсь. Хтось пише, що легко, хтось — що забюрократизовано. Хочу зрозуміти, де правда, бо дуже не хочеться встрягти в щось непотрібне.

Re: Хто мав справу з офшорами в ОАЕ? Розкажіть по-людськи

Я колись допомагав знайомому з оформленням — не своє, але був у курсі всіх кроків. Якщо коротко: якщо руки не з плечей і є толкові люди поруч, то все ок. Найбільший підводний камінь — це очікування, що все зроблять за тебе «під ключ». А по факту питань буде багато, і треба мати терпіння. Зате, як усе працює — зручно, і з банком легше, ніж у тій же Європі.

Я теж думав, що офшор — то щось страшне і для великих гравців. А потім натрапив на https://lawrange.net/uk/services/vidkriti-ofshor-v-oae/, де все пояснили просто, без пафосу і юридичного жаргону.
Ось тут можна почитати, що і як: відкрити офшор в ОАЕ.
Мені зайшло, бо там реально описано, що потрібно, скільки це коштує, і що чекає після відкриття. Без обіцянок золотих гір, зате чесно й по суті.

О, дякую, прочитав. Саме такий підхід шукав — без води і «все зробимо за вас». Якраз думав, чи потягну сам, а чи краще через посередника. Якщо ще хтось робив — відгукніться, будь ласка, цікаво порівняти.

Та головне — не спішити. Я б радив поспілкуватися з кимось, хто вже там працює, щоб зрозуміти нюанси. Бо на папері все красиво, а на практиці завжди щось вилазить. Але загалом ОАЕ зараз дуже популярні не просто так.