Тема: Айфон 15 в Україні
Привіт всім. Хто вже знає, на які варто очікувати ціни на новий Айфон 15 в Україні? Де можна прочитати про ціни статтю? Хочу ще почути думку людей, котрі дивилися презентацію, як вам?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Айфон 15 в Україні
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт всім. Хто вже знає, на які варто очікувати ціни на новий Айфон 15 в Україні? Де можна прочитати про ціни статтю? Хочу ще почути думку людей, котрі дивилися презентацію, як вам?
Мені подобається, що процесор став ще продуктивнішим A15 Bionic виконаний за новим техпроцесом. Купуватиму, як тільки ця модель смартфона з'явиться у продажу в Україні.
Ціни на новий iPhone будуть вищими на 20% тому можете прикинути приблизно, скільки коштуватиме нові моделі. Я купуватиму, вже чекаю, коли вони з'являться у продажу. Дуже чекаю.
Ціни на новий iPhone будуть вищими на 20% тому можете прикинути приблизно, скільки коштуватиме нові моделі. Я купуватиму, вже чекаю, коли вони з'являться у продажу. Дуже чекаю.
Доброго дня, вже скоро вийде у продаж Айфон 15, ціни думаю будуть помірними. Купуватиму Apple iPhone 15 Pro Max https://allo.ua/ua/products/mobile/seri … 5_pro_max/ в магазині Алло, можете і ви заглянути, цей магазин один з перших, хто продаватиме смартфони iPhone 15.
Даний телефон поза конкуренцією, це чудовий апарат для роботи в телефоні. Він довго триматиме заряд, процесор дуже потужний, дисплей більше. Одні плюси, дуже сучасний та стильний гаджет. І ціна повністю відповідає якості.
Преимущества iPhone 15 · инновационный дизайн, продвинутый процессор, улучшенная камера, Экосистема Apple, обновленные технологии.
Довелося нещодавно робити ремонт iphone 15, оскільки останнім часом телефон став сильно нагріватися і зависати.
При виборі сервісного центру https://applefix.ua/service/fix-uk/serv … /iphone-15 звертав увагу на кілька ключових факторів: репутацію та досвід, спеціалізацію на техніці Apple, наявність відгуків та гарантію на послуги, а також прозорість умов ремонту.
Ремонт зробили швидко і по ціні недорого.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Айфон 15 в Україні
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc