Тема: Хочу знайти квартиру
Друзі, мені потрібно знайти квартиру в Києві. Мої друзі попросили допомогти, квартиру в оренду. Це має бути 3 кімнати і бажано вкластися в 700 доларів. Як і де шукати?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Хочу знайти квартиру
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Друзі, мені потрібно знайти квартиру в Києві. Мої друзі попросили допомогти, квартиру в оренду. Це має бути 3 кімнати і бажано вкластися в 700 доларів. Як і де шукати?
В такій ціновій категорії думаю можна знайти хороший варіант. На допомогу завжди можуть прийти професійні агенти з нерухомості, які мають доступ до актуальної бази пропозицій та досвід в цій сфері.
Одним з надійних варіантів є скористатися послугами агентства нерухомості "Маяк" https://mayak.kiev.ua/ це визнана компанія на ринку з багаторічним досвідом роботи. Їхні фахівці не лише допоможуть підібрати варіанти за вашими критеріями, а й супроводжуватимуть процес оренди від перегляду об'єктів до підписання договору.
Крім того, сучасні онлайн-ресурси відкривають ширші можливості самостійного пошуку. Популярні сайти з оголошеннями про оренду чи продаж нерухомості - зручний інструмент для моніторингу актуальних пропозицій. Проте, часто вони містять недостовірну інформацію, тому краще звернутися до професіоналів.
Бежать надо из Киева, потому что там обстрелы просто не прекращаются. Лучше посмотрите на жилье в том же Ивано-Франковске - очень много там интересных вариантов, да и качество жилья там европейское. Есть у них шикарный просто Manhattan UP, который Вам будет интересным. Вот такого класса жилье стоит выбирать.
Якщо Вас цікавить оренда квартир в Івано-Франківську подобово, то на Doba.ua https://doba.ua/ukr/ivano-frankovsk відмінна підбірка від власників.
По ціні вигідно і реальні фотографії можна переглянути.
Знаходимося в цьому прекрасному місті і ресурс Doba.ua, нас буквально врятував, оскільки тривалий час не могли підібрати житло.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Хочу знайти квартиру
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc