Тема: Звідки берете рідкісні українські пісні
Хто знає, де можна знайти не попсу, а от справді рідкісні або старі українські пісні? Особливо фольк чи з 90-х.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Звідки берете рідкісні українські пісні
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хто знає, де можна знайти не попсу, а от справді рідкісні або старі українські пісні? Особливо фольк чи з 90-х.
Це якраз моя тема. Я вже кілька років збираю архіви української музики, бо вона реально крута і незаслужено забута. Найбільше мене виручає сайт, де можна скачати музику у великій якості — і стару, і нову. Там окремо йде категорія "українська музика", є рок-гурти, є електроніка, є народні пісні в сучасній обробці. Я, наприклад, недавно згадав про такий собі гурт "Плач Єремії" — і на цьому сайті знайшов повний альбом, навіть з демо-версіями. Те саме з "Мертвим півнем" чи Марією Бурмакою. Дуже кайфово, що це все не втрачене, а можна просто скачати і слухати офлайн, без заморочок з VPN чи лінками, які не працюють.
Друже, ти мене спас! Те, що ти написав — чиста правда. Пішов гуглити той гурт — і реально знайшов усе, що шукав. Дуже вдячний, ще й батьку на флешку закину — він фанат того всього.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Звідки берете рідкісні українські пісні
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc