Тема: Як отримати ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями?

Привіт! Хочу розпочати роздрібну торгівлю алкогольними напоями в своєму магазині, але не зовсім розумію, як правильно отримати ліцензію. Які документи потрібно зібрати, що важливо врахувати, і скільки часу займає цей процес? Може, хтось вже проходив цей етап і може поділитись досвідом?

2

Re: Як отримати ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями?

xkristinaxbond пишет:

Привіт! Хочу розпочати роздрібну торгівлю алкогольними напоями в своєму магазині, але не зовсім розумію, як правильно отримати ліцензію. Які документи потрібно зібрати, що важливо врахувати, і скільки часу займає цей процес? Може, хтось вже проходив цей етап і може поділитись досвідом?

Привіт! Я отримала ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями https://prikhodko.com.ua/poslugy/hospod … -napoyamy/ через юридичну компанію "Приходько та Партнери". Вони справді полегшили весь процес. По-перше, вони допомогли правильно підготувати всі документи: від заяви на отримання ліцензії до сертифікатів якості алкоголю і дозволів на торгівлю. Також вони перевірили мої приміщення на відповідність вимогам, бо це дуже важливий момент. Після подачі документів я не мала жодних затримок, і ліцензію видали досить швидко. З їхньою допомогою весь процес пройшов набагато легше та швидше, ніж я очікувала. Якщо є питання, можу детальніше розповісти!