Тема: Чоловічий одяг
Де купують ваші чоловіки зазвичай одяг?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Чоловічий одяг
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Де купують ваші чоловіки зазвичай одяг?
Kasta.ua — це справжня знахідка для чоловіків, які цінують якість та стиль. Мій чоловік давно обирає для себе речі тільки тут. Йому подобається великий вибір фірмового одягу — сорочки, джинси, светри, футболки. Зручно, що на одному сайті можна знайти все необхідне для сучасного образу.
у меня муж на рынке покупает одежду себе.
А мне нравится интернет магазин одежды https://efutbolka.com.ua/ . Уже несколько раз заказывал там футболки и худи — всегда всё приходило быстро и качественно. Приятно, что вещи действительно соответствуют фото и описанию. Ткань мягкая, швы аккуратные, цвета яркие и держатся после стирки. Плюс — адекватные цены и частые новинки. Очень удобно, что есть фильтры по размерам и стилям. Если ищете повседневную одежду, то рекомендую!
Мені куртка класна потрібна.
Зайшов в магазин на https://braggart.ua/ua/kurtki-rozprodaz … ozprodazh/ — розпродаж курток чоловічих. Великий вибір стильних та якісних курток за привабливими цінами. Тут можна знайти моделі на будь-який смак і погоду — від легких демісезонних до теплих зимових. Ідеальний момент оновити гардероб зі знижками.
Мій чоловік переважно бере одяг тут: чоловічий тактичний одяг і костюми. Хороша якість, широкий вибір моделей і кольорів, швидка доставка по Україні.
Краще тоді питати у чоловіка, але особисто я останнім часом частіше замовляю вишиванки онлайн. Чоловічу вишиванку купити я вирішив на сайті vishivano4ka і замовив сорочку з вишивкою на короткий рукав 3176-5к білого кольору з геометричною машинною вишивкою чорного і сірого відтінку, тканина 52% бавовна і 48% поліестер, комір-стійка і манжети також прикрашені орнаментом. Там замовляю вже не вперше собі, і дружина теж замовляла там. На сайті великий вибір сорочок, суконь, аксесуарів для свят і повсякденного носіння, все легко замовити і є різні варіанти кольорів і розмірів. Дуже раджу, удачі.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Чоловічий одяг
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc