Тема: Надіслати посилку з України до Греції

Привіт усім! Маю таке, можливо банальне, але для мене нове питання. Треба вперше надіслати посилку з України до Греції (Афіни, якщо точніше). Там подруга, хоче трохи наших смаколиків і кілька речей. Питаюся: в яку кур’єрську чи поштову компанію краще звернутись, аби і не занадто дорого, і посилка точно дійшла? Зовсім не шарю в цих міжнародних доставках — раніше лише по Україні щось слала. Може хтось уже відправляв щось в цей бік і має перевірену службу? Буду вдячна за будь-який досвід, поради, навіть нюанси, про які варто знати — все корисно, бо боюсь натрапити на халепу. Дякую наперед!

2

Re: Надіслати посилку з України до Греції

Якщо вам потрібно доставити посилку з України до Греції https://globalpost.ua/greece/  то я раджу звернути увагу на сервіс GlobalPost. Я сам користувався їхніми послугами і був приємно здивований швидкістю та надійністю доставки. Вони працюють не тільки швидко, але й забезпечують доступні ціни, що важливо для тих, хто не хоче переплачувати за доставку. Після оформлення замовлення я отримав точну інформацію про вартість і терміни, що дозволило спланувати все без зайвих хвилювань. Перевізник працює з усіма видами вантажів, тому ви можете сміливо довіряти їм навіть відправлення великих посилок. Крім того, у GlobalPost є кілька варіантів оплати, що зручно, коли потрібно підлаштуватися під ваші фінансові можливості. У будь-якому випадку, я дуже задоволений їхньою роботою і раджу спробувати.