1

Тема: Паркан із габіонів на дачі!

Планую встановити паркан із габіонів на дачі, щоб він був не лише довговічним, а й гармонійно вписувався у навколишню природу. Як правильно вибрати такі конструкції, щоб вони були практичними та красиво виглядали на ділянці?

2

Re: Паркан із габіонів на дачі!

Для дачі я вибрав паркан із габіонів із камінням середнього розміру, так він виглядає природно та гармонійно. Важливо, щоб камені були не надто яскравими, щоб паркан не вибивався із загального ландшафту. Також зверніть увагу на товщину сітки – вона має бути достатньо міцною, щоб витримувати навантаження.

3

Я для дачі вибрав паркан із камінням натуральних відтінків, і це справді додало природного виду ділянці. Щоб він був ще естетичнішим, я використовував камені різних форм і відтінків. Паркан із такими габіонами виглядає жваво та красиво, при цьому надійно захищає ділянку.

4

xtrance1991 пишет:

Я для дачі вибрав паркан із камінням натуральних відтінків, і це справді додало природного виду ділянці. Щоб він був ще естетичнішим, я використовував камені різних форм і відтінків. Паркан із такими габіонами виглядає жваво та красиво, при цьому надійно захищає ділянку.

Я недавно поставив паркан із габіонів на своїй дачі, і хочу поділитися досвідом. Спочатку сумнівався, чи варто взагалі брати габіони, бо думав, що це дорого і не завжди виглядає красиво.
Але потім мені порекомендували ТОВ "Віткар Гео Буд", і я не пожалкував. Звернувся до них через сайт, і вже через кілька днів зі мною зв'язались. Все дуже чітко: і консультація, і доставка. Габіони прийшли швидко, зібрали все на місці теж оперативно. За результатом — просто супер! Паркан стоїть вже кілька місяців, і виглядає дуже круто, і міцний. Якщо хочеш щось надійне, щоб виглядало красиво і служило довго — звертайся до них, точно не помилишся!
https://i.imgur.com/jpG8oMv.png