Тема: Хто стикався з покупкою якісних ультрафільтрів для спецтехніки?

Маю нагальне питання — хто стикався з покупкою якісних ультрафільтрів для спецтехніки, зокрема навантажувачів і штабелерів? У нас на складі три машини, працюють майже без зупину, і останні фільтри, що ми купували на базарі, почали протікати через пару тижнів. Витрачаємо гроші, а воно не тримає ні масла, ні повітря нормально, ще й двигун перегрівається. Начальство дало завдання знайти перевірений варіант, але чесно — я в тому всьому не спец. На просторах інтернету повно пропозицій, але ж як вибрати те, що реально підійде і прослужить довго, а не на місяць? Багато хто радить брати з офіційних сайтів, але хочеться, щоб уже хтось щось перевірене порадив. Буду вдячний за конкретні посилання чи приклади.

2

Re: Хто стикався з покупкою якісних ультрафільтрів для спецтехніки?

З фільтрами ситуація не проста — багато хто ведеться на ціну й купує невідомо що. Але фільтрація — це серце стабільної роботи будь-якої техніки, особливо спецтехніки, що працює у важких умовах. Якщо використовувати неякісні ультрафільтри, особливо для гідросистем, можна спровокувати серйозні поломки — заклинювання клапанів, перегріви, втрату потужності. Ми в сервісі працюємо лише з перевіреними брендами, які мають сертифікацію ISO і підходять конкретно під техніку по артикулу. Рекомендую звертати увагу на тип середовища — фільтри бувають для масла, повітря, води, пального, кожен має свою специфіку. Обов’язково звертайся до тих, хто може надати технічну консультацію перед покупкою.

3

Я дійсно не звертав увагу на сертифікати й середовище — брав, що по розміру підходить. Тепер розумію, чому техніка почала «чихати». А чи можеш порадити конкретне місце, де є нормальний вибір фільтрів по артикулах? Бо час піджимає, треба вже міняти, а бігати по місту зовсім немає коли.

4

Розумію твою ситуацію, і на щастя, можу порадити надійний ресурс, з яким ми співпрацюємо не один місяць — це сайт Ультрафільтр. Він спеціалізується саме на ультрафільтрах фільтри для спецтехніки та обладнання https://ultrafilter.com.ua/ компресорів та промислових систем. У них зручна система пошуку: можна підбирати фільтри за брендом техніки, типом середовища або навіть за точним артикулом. Каталог постійно оновлюється, вказані всі технічні характеристики — від розмірів до матеріалу фільтрації. На кожен товар є сертифікація, а менеджери допомагають підібрати оптимальне рішення, якщо не впевнений, що саме потрібно. Ще один великий плюс — наявність товару на складі й швидка доставка: ми отримували замовлення максимум за 2 дні. Якщо маєш список артикулів — взагалі ідеально, бо там усе можна знайти через пошук. Перевірено на власному досвіді: техніка після заміни фільтрів з цього сайту працює тихо, без перегрівів і без збоїв. Рекомендую без сумнівів.
https://i.postimg.cc/jSF9S9J1/baa633cfc35f22070325580181275040.jpg