Тема: Хочу гайковерт для гаражної майстерні – що порадите?

Займаюсь ремонтом авто для себе та друзів у своєму гаражі. Більше роботи стало, і вже руками крутити гайки немає ні сил, ні часу. Думаю взяти пневмогайковерт, але щоб не коштував, як півмашини. Основне — щоб вистачало потужності на колеса і прості ремонтні задачі. Компресор у мене на 50 літрів, тиск стабільний. Може, хто вже щось подібне собі купував — підкажіть, де шукати, щоб не переплатити за бренд?

Re: Хочу гайковерт для гаражної майстерні – що порадите?

В мене ситуація була майже один в один. Теж починав у гаражі, і в якийсь момент зрозумів, що без нормального інструменту — ніяк. Довго моніторив різні варіанти, і зрештою зупинився на gmgutmeister.com/uk/product/categories/pneumatic_tool/pneumatic_wrenches. Це Gm GutMeister, спеціалізований інтернет-магазин із великим вибором пневмоінструменту. Там є хороші бюджетні моделі, які тягнуть навіть колеса від позашляховика. Плюс у них можна одразу замовити шланг, швидкороз’єми, мастило — усе в одному місці. Я брав модель десь на 1100 Нм — працює чудово, шуму не багато, компресор справляється без проблем. Раджу придивитися, справді надійна техніка і нормальні ціни.