Тема: Нещасний випадок
Скажіть ви колись попадали в неприємності? Я про те що захворів на якусь хворобу, чи підвернув ногу. Чи оформляли при цьому страхування? Скільки вам компенсували?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Нещасний випадок
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Скажіть ви колись попадали в неприємності? Я про те що захворів на якусь хворобу, чи підвернув ногу. Чи оформляли при цьому страхування? Скільки вам компенсували?
Взагалі по життю багато хто вважає себе обережною людиною — не стрибає з дахів, не ганяє на мотоциклі, не займається екстремальним спортом. Але нещасний випадок, на те й нещасний, що трапляється навіть із тими, хто десять разів подумає, перш ніж зробити крок. І найстрашніше, що зазвичай усе відбувається зненацька — на рівному місці: впав, підвернув ногу, ковзнувся на сходах, дитина в школі травмувалась…
Мабуть, саме тому й вигадали страхування вiд нещасних випадкiв це не просто формальність чи ще одна «галочка». Це можливість не залишитися наодинці з проблемою. Навіть у випадку незначної травми — синця, вивиху, легкого перелому — поліс може компенсувати кілька тисяч гривень. А якщо ситуація серйозніша, ці виплати справді можуть допомогти пройти реабілітацію, купити якісні ліки або просто покрити витрати на лікування без зайвого стресу.
Більшість таких страхових пакетів коштують не так уже й дорого. А користь — величезна. Особливо це актуально для батьків, спортсменів, водіїв і просто активних людей. Бо коли стається біда, добре мати не лише аптечку під рукою, а й фінансову «подушку». Як на мене то його краще оформити завчасно й ніколи не скористатися, ніж пошкодувати, коли вже запізно.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Нещасний випадок
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc