Тема: Пошук надійної IT-компанії для підтримки бізнесу

Хочу знайти IT-компанію, яка допоможе з налаштуванням серверів, організацією безпечного віддаленого доступу та встановленням системи відеоспостереження. Важливо, щоб робота була виконана якісно, з швидкою підтримкою та врахуванням потреб бізнесу. Чи хтось може поділитися досвідом співпраці з IT-фахівцями у Львові?

Re: Пошук надійної IT-компанії для підтримки бізнесу

edithmason пишет:

Хочу знайти IT-компанію, яка допоможе з налаштуванням серверів, організацією безпечного віддаленого доступу та встановленням системи відеоспостереження. Важливо, щоб робота була виконана якісно, з швидкою підтримкою та врахуванням потреб бізнесу. Чи хтось може поділитися досвідом співпраці з IT-фахівцями у Львові?

Я зверталася до компанії ІТЕЗ https://itez.com.ua/ і залишилася задоволена їхньою роботою. Вони не лише налаштували серверне обладнання, а й організували безпечний віддалений доступ для всієї команди, що суттєво спростило нашу роботу, особливо в період віддаленої роботи. Також професійно встановили систему відеоспостереження з урахуванням особливостей нашого офісу. Під час співпраці команда ІТЕЗ була дуже відповідальною, швидко реагувала на всі запити та надавала необхідну підтримку. Це допомогло нам уникнути простоїв і покращити безпеку даних. Рекомендую цю компанію як надійного партнера для бізнесу.