Тема: Чи допомагає індивідуальне навчання подолати страх говорити англійсько

Доброго дня! Я дуже боюся говорити англійською, особливо коли це відбувається в реальних ситуаціях. Пробувала групові заняття, але там часто соромно помилятися. Чи варто обирати індивідуальні уроки? Чи реально за допомогою такого формату швидко стати більш впевненою у розмові?

Re: Чи допомагає індивідуальне навчання подолати страх говорити англійсько

edithmason пишет:

Доброго дня! Я дуже боюся говорити англійською, особливо коли це відбувається в реальних ситуаціях. Пробувала групові заняття, але там часто соромно помилятися. Чи варто обирати індивідуальні уроки? Чи реально за допомогою такого формату швидко стати більш впевненою у розмові?

Мій досвід навчання в Vipenglish https://vipenglish.com.ua/ показав, що індивідуальні заняття — це справді ефективний спосіб позбутися страху говорити. Викладач постійно підтримує діалог, ставить багато питань, що змушує думати і відповідати одразу, без довгих пауз і вагань. В онлайн-форматі почуваєшся комфортно, бо заняття побудовані на дружній атмосфері і постійній підтримці. За кілька місяців регулярної практики я відчула значне покращення: тепер говорю вільніше і не боюся робити помилки. Такий підхід допомагає не тільки знати мову, а й застосовувати її впевнено у реальних ситуаціях.