Тема: Як обрати кредитну компанію, щоб не потрапити на шахраїв?

Зараз дуже багато пропозицій щодо онлайн-кредитів, але я боюся зв’язатися з якимись аферистами. Чув не раз історії, як люди залишались із боргами чи їм нараховували якісь шалені штрафи за найменші прострочки. Я не хочу таких сюрпризів, але кредит мені потрібен – треба закрити один терміновий платіж. Чи є десь нормальний список адекватних компаній, де можна почитати відгуки, умови і не нарватися на підставу?

Re: Як обрати кредитну компанію, щоб не потрапити на шахраїв?

Я тебе розумію, бо сам нещодавно був у схожій ситуації. Теж шукав, де б взяти кредит, але щоб без підводних каменів. Допоміг сайт https://mfoxa.com.ua/. Це не банк і не МФО, а просто зібрана база надійних кредиторів. Там у кожної компанії є короткий опис, на яких умовах дають гроші, які вимоги і навіть відгуки. Це реально допомагає не потрапити в халепу. Напряму через сайт кредит не оформлюється, але ти можеш зручно перейти на сторінку тієї МФО, яка тобі підходить. Я так і зробив – вибрав ту, де мінімальні штрафи за прострочку і зрозумілі умови. Раджу хоча б подивитись, бо це краще, ніж наосліп тикати в перші-ліпші оголошення в інтернеті.