tarassito074 пишет:Це стильний варіант для тих, хто хоче що-то невелике для щоденного використання. Вона має достатню потужність і хорошу якість пари. Мінус тільки в тому, що у неї немає багатьох налаштувань, як у старших моделей. Купував я її в перевіреному магазині для вейперів, де є хороші ціни і гарантія.
Я нещодавно кілька разів замовляв вейпи та рідину у вейп-шопі Smolnet, і можу сказати, що вони дійсно роблять все на вищому рівні. Коли я вирішив придбати Eleaf iVeni https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/127 … -iveni.html довго шукав нормальний магазин, де є вся інформація про пристрої та рідину. В Smolnet все чітко вказано на сайті.
Це круто, адже не треба лазити по купі сайтів і шукати, хто насправді продає якісну продукцію. У них завжди є все в наявності, і не доводиться чекати тижнями, поки привезуть. Я брав не тільки сам вейп, а й рідину для пода — і якість там, і там на висоті. Все працює як треба, і ціни досить адекватні. Якщо хочеш купити якісне і не переплачувати, однозначно раджу цей магазин.