xtrance1991 пишет:Я також зіштовхувався з подібною проблемою. Спершу звернувся до кількох ортопедів у Києві, щоб підібрати для себе комфортні устілки. Однак багато хто робить тільки стандартні варіанти. Якщо у вас є серйозні проблеми, рекомендую дійсно звертатися до людей, які спеціалізуються на індивідуальних рішеннях. Бо в мене, наприклад, після стандартних устілок проблеми не зникли, а тільки посилилися. Тому вибір спеціаліста — важливий момент.
Я теж мав проблему з вибором індивідуальних устілок https://footbalance.com.ua/ і зрештою звернувся до компанії FootBalance. Дуже задоволений! Вони спеціалізуються на виготовленні ортопедичних устілок, що максимально підходять під потреби кожного клієнта. Спочатку мене проконсультували, зробили 3D-сканування моїх ніг, щоб точніше підібрати устілки.
Виготовлення тривало недовго, а після того, як я їх отримав, вже з першого дня відчув комфорт. Стопи більше не болять, і я можу без проблем ходити навіть на великі відстані. Я дуже радий, що звернувся саме до них. Однозначно рекомендую, якщо шукаєте індивідуальний підхід!