1

Тема: Де в Києві можна замовити виготовлення індивідуальних устілок?

Привіт! Підкажіть, будь ласка, де в Києві можна замовити виготовлення індивідуальних ортопедичних устілок? Мені потрібно підібрати варіант для проблемних стоп, щоб покращити комфорт під час ходьби. Хтось робив таке, і чи є якісь хороші рекомендації?

2

Re: Де в Києві можна замовити виготовлення індивідуальних устілок?

Я теж кілька місяців тому шукав таку послугу для себе, бо через плоскостопість були проблеми з ногами після довгих прогулянок. Особисто я звертався до спеціалістів в кількох клініках, але в результаті не знайшов того, що шукав. Деякі місця роблять загальні устілки, але не дуже підходять під специфічні проблеми. Тому це питання реально треба вирішувати через спеціалістів, які можуть зробити індивідуальний підхід.

3

Я також зіштовхувався з подібною проблемою. Спершу звернувся до кількох ортопедів у Києві, щоб підібрати для себе комфортні устілки. Однак багато хто робить тільки стандартні варіанти. Якщо у вас є серйозні проблеми, рекомендую дійсно звертатися до людей, які спеціалізуються на індивідуальних рішеннях. Бо в мене, наприклад, після стандартних устілок проблеми не зникли, а тільки посилилися. Тому вибір спеціаліста — важливий момент.

4

xtrance1991 пишет:

Я також зіштовхувався з подібною проблемою. Спершу звернувся до кількох ортопедів у Києві, щоб підібрати для себе комфортні устілки. Однак багато хто робить тільки стандартні варіанти. Якщо у вас є серйозні проблеми, рекомендую дійсно звертатися до людей, які спеціалізуються на індивідуальних рішеннях. Бо в мене, наприклад, після стандартних устілок проблеми не зникли, а тільки посилилися. Тому вибір спеціаліста — важливий момент.

Я теж мав проблему з вибором індивідуальних устілок https://footbalance.com.ua/ і зрештою звернувся до компанії FootBalance. Дуже задоволений! Вони спеціалізуються на виготовленні ортопедичних устілок, що максимально підходять під потреби кожного клієнта. Спочатку мене проконсультували, зробили 3D-сканування моїх ніг, щоб точніше підібрати устілки.
Виготовлення тривало недовго, а після того, як я їх отримав, вже з першого дня відчув комфорт. Стопи більше не болять, і я можу без проблем ходити навіть на великі відстані. Я дуже радий, що звернувся саме до них. Однозначно рекомендую, якщо шукаєте індивідуальний підхід!
https://i.imgur.com/cTZOD9T.png