Тема: Комерційна нерухомість. Як продати?
Є у мене одне приміщення, його орендували багато років під магазин. Зараз він закрився, а я хочу це приміщення продати. Як швидко це зробити?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Комерційна нерухомість. Як продати?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Є у мене одне приміщення, його орендували багато років під магазин. Зараз він закрився, а я хочу це приміщення продати. Як швидко це зробити?
Це не квартира і таке приміщення можна продавати трішки довше, ви маєте бути готові до цього. Перш за все, варто підготувати приміщення до продажу: провести косметичний ремонт, очистити від сміття та забезпечити привабливий зовнішній вигляд. Далі необхідно оцінити ринкову вартість об'єкту, звернувшись до професійного оцінювача. Важливо також скласти грамотну рекламну кампанію, включаючи розміщення оголошень на спеціалізованих платформах та соціальних мережах. Співпраця з досвідченими ріелторами допоможе залучити більше потенційних покупців. Більше порад щодо швидкого та вигідного продажу комерційної нерухомості можна знайти тут https://mayak.kiev.ua/news/yak-shvydko- … erukhomist в статті від АН Маяк.
Краще аби цим питанням займалась перевірена компанія, наприклад , як керуюча компанія EasyHome . Їм можна повністю довіритись , вони все владнають і головне, що вчасно і правильно підготують всі документи. Я давно з ними співпрацюю , мені подобається , що я можу повністю їм довіритись.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Комерційна нерухомість. Як продати?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc