Тема: Будинок пристарілих

На що звертати увагу при виборі будинку для літніх у Молдові: які документи мають бути, які ліцензії та чи є відкриті відгуки від сімей, які вже користувались такими послугами?

2

Re: Будинок пристарілих

О доме престарелых https://tyrbota.md/  слышала уже не раз. Это учреждение часто хвалят за комфорт, чистоту, внимательный персонал и домашнюю атмосферу. Там создают все условия, чтобы пожилой человек чувствовал себя нужным и уважаемым. Если придётся выбирать место для близкого — обязательно рассмотрю этот вариант. Он внушает доверие.

Вибираючи будинок для літніх людей, важливо враховувати декілька ключових аспектів. По-перше, умови проживання (площа кімнат, кількість мешканців, наявність меблів, умови для людей з обмеженими можливостями, наявність пандусів, поручнів тощо).

Я могу вам порекомендовать очень хороший частный дом для престарелых Львов «Осень жизни» , там действительно очень хорошие условия. Моя мама живёт здесь уже несколько месяцев и я абсолютно спокойна за её здоровье и комфорт. Уход внимательный, атмосфера тёплая и домашняя. Вам точно там понравится .