Тема: Порадьте стоматологію поруч з метро Позняки!

Шукаю стоматологію поруч з метро Позняки. Які клініки там є? Які послуги вони надають і що з ціновою політикою? Мені потрібно лікування зубів і профілактичні процедури, так що буду вдячний за відгуки.

2

Re: Порадьте стоматологію поруч з метро Позняки!

Я нещодавно був у стоматології біля Позняків, і скажу так: лікування зубів зробили нормально, але часом доводилось чекати. Однак, загалом, вони дуже уважно ставляться до пацієнтів, а ціни середні по Києву. Профілактика там теж на хорошому рівні, і чистка зубів мені сподобалася. Але якщо вам потрібна якась складніша процедура, варто перевірити інші місця.

3

Я був у стоматології біля метро Позняки, і там все зробили дуже швидко. Лікування зубів та чищення каменю пройшло нормально. Але варто зазначити, що в їхній клініці немає широкого вибору послуг, тому для більш складних процедур я б порекомендував звернутися в іншу стоматологію.

4

xtrance1991 пишет:

Я був у стоматології біля метро Позняки, і там все зробили дуже швидко. Лікування зубів та чищення каменю пройшло нормально. Але варто зазначити, що в їхній клініці немає широкого вибору послуг, тому для більш складних процедур я б порекомендував звернутися в іншу стоматологію.

Моя родина звертається тільки в стоматологію поруч з метро Позняки на сайті можете дізнатися більше інформації про стоматологію. Вони надають професійне лікування зубів, а також відбілювання та чистку зубів, Зверталися до них для лікування карієсу і чищення зубного каменю.
Все завжди проходить на найвищому рівні, лікарі уважні, а клініка використовує сучасне обладнання. Вони пропонують повний спектр послуг терапевтичної стоматології, від профілактики до складних процедур. Вони також займаються відбілюванням зубів та протезуванням, і я можу рекомендувати їх усім, хто шукає якісне лікування в Києві.
https://i.imgur.com/KYa0z1y.png