tarassito074 пишет:Я свого часу встановлював стельове охолодження в будинку, і можу сказати, що це дуже комфортна система, якщо правильно вибрати обладнання. Потрібно звертати увагу на якість труб, що використовуються для охолодження, і на герметичність всієї системи. Під час монтажу варто також продумати можливість доступу до цих труб у разі необхідності ремонту. Зазначу, що для квартир з низькими стелями система може не бути ідеальним варіантом, оскільки вона займає чимало місця і може зменшити висоту приміщення. І ще один момент — важливо, щоб система була правильно налаштована для оптимальної роботи, тому не бійтеся запитувати компанію про їх досвід і відгуки.
Це ласне рішення, ми з дружиною теж планували ремонт в квартирі, і вирішили поставити систему стельового охолодження https://www.techno-group.com.ua/stelove-okholodzhennia/ проблема була в тому, що кондиціонери займали б занадто багато місця, а ми хотіли зберегти естетику інтер’єру.
Звернулися до Techno Group, і вони дуже швидко зробили розрахунки та розробили проект для нашої квартири. Монтаж зайняв декілька днів, і хлопці працювали чисто і акуратно, навіть не залишили пилу після себе. Система стельового охолодження працює тихо і ефективно, без зайвих шумів, що для нас було важливо. Я дуже задоволений результатом, і тепер вдома завжди комфортно, навіть у найспекотніші дні. Однозначно рекомендую цю компанію для монтажу стельового охолодження!