Тема: Який портал для новин Києва найкращий?

Я шукаю зручний новинний портал, де можна отримувати актуальні новини про Київ. Цікавлять не тільки політичні події, а й розділи про культуру, спорт, економіку та події в місті. Важливо, щоб новини були достовірними, і сайт був зручний у користуванні. Який сайт можете порекомендувати?

2

Re: Який портал для новин Києва найкращий?

xkristinaxbond пишет:

Я шукаю зручний новинний портал, де можна отримувати актуальні новини про Київ. Цікавлять не тільки політичні події, а й розділи про культуру, спорт, економіку та події в місті. Важливо, щоб новини були достовірними, і сайт був зручний у користуванні. Який сайт можете порекомендувати?

Я користуюсь Київ Онлайн https://kyiv-online.com/ і він повністю відповідає моїм вимогам. Це один з найзручніших порталів для отримання актуальних новин про Київ. Він постійно оновлюється, і інформація завжди актуальна. Я люблю, що є різноманітні розділи – можна швидко знайти новини про політику, економіку або дізнатися про цікаві культурні заходи. Також на сайті є корисні матеріали про здоров’я, спорт і події, що відбуваються в Києві. Всі новини перевірені, і завдяки зручному інтерфейсу швидко знаходиш те, що тебе цікавить. Рекомендую цей портал тим, хто хоче бути в курсі подій столиці.

3

Дійсно за новинами потрібно максимально уважно слідкувати та бути в курсі всього того, що відбувається навкруги

4

Так, ви праві. Я найчастіше у соціальних мережах гортаю новини

5

ofilimonov пишет:

Так, ви праві. Я найчастіше у соціальних мережах гортаю новини

Аналогічно і в мене, адже так, як мінімум зручно та можна прочитати швиденько про усе найважливіше. Правда самі новини нас не завжди тішать... Вчора мені трапився пост про приватну школу Гравітація і як там хлопчика побили однолітки..... Дуже шкода в першу чергу його, і батьків дитини.... А от розчаровує те, що реакції зі сторони дирекції школи жодної і таке враження, що вони цю історію просто хочуть ретельно приховати....
https://scontent.fvin2-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/500035610_2523364451344524_4548749209941571967_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=0NKhhMtEq4sQ7kNvwEJIpJT&_nc_oc=AdlFs_8AAa0NZI5T_VLsrsB1YAsuk0wVaFSEG6BOe3gY8b844h9OszsEUQrkdpDzHCk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fvin2-1.fna&_nc_gid=cWHhy8QmUH1_qVRD8fIrBw&oh=00_AfL9H2XJOtZiDWZNzHqwRF5JwRWjw89yfN3nT7mRH6FMyA&oe=683DBCA7

6

Флоурбол — це динамічний і захопливий командний спорт, який поєднує швидкість, координацію та тактичне мислення. У нашому блозі ми розглядаємо особливості гри, основні технічні прийоми та правила, а також ділимося новинами про розвиток флоурболу в Україні. Якщо ви хочете дізнатися більше про різні види спорту, зверніть увагу і на легку атлетику — цей вид фізичної активності ідеально доповнює тренування гравців. Для детальної інформації про легку атлетику переходьте за посиланням https://alfa.uz.ua/legka-atletika/. Тут ви знайдете корисні поради для розвитку витривалості та швидкості, що особливо важливо для флоурболістів.