Тема: Неінвазивний пренатальний скринінг

Всім привіт! У мене двоплідна вагітність, і я чула про Неінвазивний пренатальний скринінг PANORAMA (NATERA). Я хочу пройти його, але у мене виникли питання щодо точності цього тесту для двоплідної вагітності. Які клініки в Україні займаються такими тестами? Може хтось має особистий досвід?

2

Re: Неінвазивний пренатальний скринінг

Я проходила скринінг на 13 тижні, коли була на двоплідній вагітності. Можу сказати, що цей тест надзвичайно точний, і він допомагає виявити можливі ризики для обох дітей. Я робила його в одному з великих медичних центрів в Києві, і лікарі дуже професійно підійшли до тесту, враховуючи всі особливості моєї вагітності. Якщо є сумніви щодо точності, варто звертатися до клінік з досвідом роботи в таких випадках.

3

Результати були чіткими і допомогли спокійно проходити наступні тижні вагітності. Щодо точності – у моєму випадку тест показав дуже точні результати, і лікар підтвердив це. Дуже важливо вибирати клініку, яка спеціалізується на таких тестах, щоб не було жодних сумнівів у результатах.

4

xtrance1991 пишет:

Результати були чіткими і допомогли спокійно проходити наступні тижні вагітності. Щодо точності – у моєму випадку тест показав дуже точні результати, і лікар підтвердив це. Дуже важливо вибирати клініку, яка спеціалізується на таких тестах, щоб не було жодних сумнівів у результатах.

Коли я дізналася, що чекаю монозиготних близнюків, я одразу вирішила пройти неінвазивний пренатальний скринінг PANORAMA в клініці Добробут https://dobrobut.com/ua/services/c-nein … remennosti я була надзвичайно хвилювана, адже хотіла бути впевнена в здоров'ї своїх малюків.
Процедура була абсолютно безболісною і швидкою. Лікарі в клініці дуже уважно ставилися до мене і пояснили, як буде проходити тест. Результати були готові через кілька днів, і вони допомогли мені розслабитися і не переживати. Це дуже важливий тест, особливо для тих, хто чекає двійню, тому я раджу проходити його без вагань.

5

Я долго думала и по итогу решилась на ЭКО, процедуру делала по рекомендации подруги в проверенном медицинском центре https://matericlinic.ua/ua/lechenie-bes … lidnennya/ тут контакты, там я смогла пройти полное обследование и по его итогам мне уже курс лечения назначили и саму процедуру ЭКО