Тема: Покажіть яке у вас ліжко

Покажіть яке у вас ліжко. Обираю для себе ліжко, хочу купити красиве і якісне і не знаю як обрати. Можливо порадите?

2

Re: Покажіть яке у вас ліжко

alexomask9 пишет:

Покажіть яке у вас ліжко. Обираю для себе ліжко, хочу купити красиве і якісне і не знаю як обрати. Можливо порадите?

Я теж колись ламав голову, яке ліжко обрати, бо зараз варіантів просто море. Головне – звернути увагу на якість матеріалів і зручність. Якщо хочеться, щоб ліжко служило роками і виглядало солідно, краще брати дерев’яне – воно міцніше і не скрипить через рік-два. Також раджу перевіряти, чи є додаткове місце для зберігання (ящики внизу) – це дуже зручно.

Ще один момент – розмір. Багато хто бере "на око", а потім виявляється, що ліжко занадто велике для кімнати. Тому перед покупкою краще чітко заміряти простір і врахувати, скільки місця залишиться навколо.

Якщо хочеш подивитися якісні й красиві варіанти, можу порадити перевірений магазин – https://www.spalnia.com.ua/ua/product-c … spalni-ua/ там є різні дерев’яні ліжка на будь-який смак, і з відгуків видно, що по якості вони реально хороші.