1

Тема: Де можна замовити макарони твердих сортів?

Шукаю перевірений інтернет-магазин, де можна замовити макарони твердих сортів у великих упаковках — по кілька кілограмів. Цікавить, як вони зазвичай запаковані при відправці, щоб не розсипалися та не пошкодилися під час транспортування. Боюся, що у м’яких пакетах макарони можуть поламатися, особливо якщо доставка буде разом з іншими важкими товарами. Якщо хтось замовляв, напишіть, чи приходять вони цілими і в якому стані упаковка.

2

Re: Де можна замовити макарони твердих сортів?

Я замовляв 5-кілограмовий пакет макаронів і залишився задоволений. Магазин додатково поклав його в коробку з наповнювачем, щоб не бовталося всередині. Приїхало все ціле, жодної крихти не було. Думаю, що тут багато залежить від продавця і того, як вони пакують, адже перевізники не завжди обережно ставляться до посилок.

3

А от у мене інший досвід — купив кілька великих упаковок, і половина макаронів була поламана. Відправили просто у пакеті без захисної тари, і видно було, що коробка під час перевезення кілька разів падала. Після цього я завжди прошу, щоб навіть великі пакети клали у жорстку коробку та фіксували всередині, щоб нічого не терлося і не тріскалося.

4

tarassito074 пишет:

А от у мене інший досвід — купив кілька великих упаковок, і половина макаронів була поламана. Відправили просто у пакеті без захисної тари, і видно було, що коробка під час перевезення кілька разів падала. Після цього я завжди прошу, щоб навіть великі пакети клали у жорстку коробку та фіксували всередині, щоб нічого не терлося і не тріскалося.

Я люблю пасту, але тільки з твердих сортів, бо вона більш пружна і не перетворюється на кашу після варіння. У Маудау замовив одразу кілька видів – спагеті, пенне та фузіллі https://maudau.com.ua/category/makaronn … si=tverdyi асортимент великий, фото та опис на сайті відповідають дійсності.
Доставка Новою поштою – швидка: від моменту замовлення до отримання пройшло два дні. Упаковка в ідеалі, пачки не подряпані, не пом’яті. Смак – супер, з соусом болоньєзе вийшло як у ресторані. Особливо приємно, що ціна нижча, ніж у моєму місцевому магазині, навіть з урахуванням доставки.

https://i.imgur.com/Z0qkHE7.png