edithmason пишет:Привіт! Хочу придбати ладанку на шию, але зовсім не знаю, на що звертати увагу і де шукати справді якісний варіант. Хтось замовляв онлайн і може порадити надійний магазин з хорошим вибором? Особливо цікавлять моделі, які виглядають стильно і не банально.
Привіт, знайомо))) Я завжди намагаюся обирати прикраси, які виглядають стильно і не втрачають вигляд навіть після частого носіння, тому коли шукала ладанку, звернулася до Fromstones і залишилася дуже задоволена. Мені особливо сподобалися жіночі ладанки — вони акуратні, камінці яскраві та натуральні, метал міцний, нічого не тьмяніє, а форма і дизайн додають образу витонченості без надмірного пафосу. Замовлення прийшло швидко, упаковка охайна, доставка по Україні без проблем, а можна оплатити після огляду товару, що для мене великий плюс. Менеджери допомогли підібрати варіанти, які гармонійно поєднуються з іншими прикрасами, тож тепер я ношу їх щодня і отримую компліменти — справді виглядає дорого і стильно, але водночас природно.