Тема: Хочу обрати нормальне пиво!

Чи реально зараз знайти інтернет-магазин пива, де не женуться лише за прибутком, а справді пропонують якісний продукт? Бо останнім часом бачу дуже багато реклами, і не знаю, де правда, а де просто маркетинг.

2

Re: Хочу обрати нормальне пиво!

Я теж це помічав: реклами море, а по факту пиво може бути звичайним, нічим не кращим за магазинне. Особисто я звертаю увагу на те, чи магазин має інформацію про постачальників і сертифікати — без цього якось не дуже довіряю.

3

У мене схожа історія. Колись довелося повернути замовлення, бо смак був явно не свіжий. Магазин прийняв назад без проблем, але сам факт неприємний. Тепер завжди читаю дрібний шрифт про умови повернення.

4

xtrance1991 пишет:

У мене схожа історія. Колись довелося повернути замовлення, бо смак був явно не свіжий. Магазин прийняв назад без проблем, але сам факт неприємний. Тепер завжди читаю дрібний шрифт про умови повернення.

Я трохи прискіпливий до сервісу, але тут https://maudau.com.ua/category/pyvo мене все влаштовує. В Маудау неодноразово замовляв пиво, реально думають про клієнтів: і з доставкою все чітко, і товар завжди свіжий, з нормальними датами. Одного разу мав питання по оплаті – написав у підтримку, відповіли швидко й без зайвого футболу.
Це реально важливо, бо коли маєш справу з алкоголем, то хочеться бути впевненим, що ніякого фейку не підсунуть. У мене тільки позитивні враження, так що сміливо можу радити.