1

Тема: Підбір рульової рейки з ГУР

Всім привіт! Розібралася, що моя рейка вже подає ознаки “втоми”, тому вирішила шукати нову. Цікаво: як не помилитися і купити таку, щоб кермо йшло легко і без стуку? Маю надію знайти щось якісне, можливо, хтось може порадити магазин або майстра, де реально допомагають обрати? Буду рада будь-яким порадами та позитивним відгукам!

2

Re: Підбір рульової рейки з ГУР

Вирішив замінити рульову рейку  для свого CITROEN Jumper і обрав Master Service, бо чув лише хороші відгуки. Сервіс перевершив усі очікування: деталь підібрали швидко, з урахуванням всіх нюансів моєї моделі. Після установки керування стало легким, точним і приємним, а сама поїздка — комфортнішою, навіть у щільному трафіку. Окремо хочу відзначити, що тут пропонують як нові, так і б/в запчастини, з гарантією та перевіркою якості. Якщо вам потрібна рульова рейка з ГУР для CITROEN Jumper  https://master.shop/citroen/jumper/ruly … -z-gur_745 раджу тут! Майстри  уважні та ввічливі, детально відповідають на всі запитання, а атмосфера у сервісі дуже дружня. Я отримав ще кілька порад по догляду за електромобілем, що було дуже корисно. Тепер я впевнений, що обрав правильне місце для обслуговування, і всім знайомим раджу Master Service без вагань.