Тема: Комплексне обстеження при хронічній втомі
Останній рік постійно почуваю себе виснаженою. Імунітет слабкий, постійні застуди, сон не відновлює. Думаю, треба щось більш серйозне, ніж просто терапевт.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Комплексне обстеження при хронічній втомі
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Останній рік постійно почуваю себе виснаженою. Імунітет слабкий, постійні застуди, сон не відновлює. Думаю, треба щось більш серйозне, ніж просто терапевт.
Я проходив комплексне обстеження організму в Києві ось тут https://www.altimed.net/uk/service/diagnosis/ й реально залишився задоволений. Все робиться апаратно: підключають сенсори, за пів години перевіряють серце, судини, органи травлення, гормональний баланс, навіть нервову систему. У мене виявили проблеми з печінкою, хоча звичайні аналізи нічого не показували. Найзручніше те, що не треба здавати кров і бігати по різних кабінетах. Після обстеження лікар розписав детально план, на що звернути увагу. Завдяки цьому вже через місяць змінив харчування й навантаження, і стало легше.
Оце супер! Саме такого підходу мені й бракувало — щоб усе в одному місці і без нескінченної паперової тяганини.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Комплексне обстеження при хронічній втомі
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc