Тема: Невідкладна стоматологічна допомога у Дніпрі

Привіт! Вчора вночі почала різко боліти зуб, і не знаю, куди звернутися. Боляче навіть ковтати, а робочий час стоматологій вже закінчився. Хтось знає, де у Дніпрі можна отримати термінову допомогу в будь-який час доби?

2

Re: Невідкладна стоматологічна допомога у Дніпрі

При гострому зубному болю не варто чекати ранку або прийому за записом. Найкраще одразу звернутися до клініки, яка надає невідкладну стоматологічну допомогу 24/7. Додатково можна прийняти знеболювальне і, якщо є можливість, замовити таксі до клініки, щоб не страждати дорогою.

Re: Невідкладна стоматологічна допомога у Дніпрі

edithmason пишет:

Привіт! Вчора вночі почала різко боліти зуб, і не знаю, куди звернутися. Боляче навіть ковтати, а робочий час стоматологій вже закінчився. Хтось знає, де у Дніпрі можна отримати термінову допомогу в будь-який час доби?

Я користувалася невідкладною стоматологічною допомогою в UADenta https://udenta.com.ua/ru/neotlozhnaya-s … -v-dnepre/ коли зуб розболівся вночі, і залишилася дуже задоволена. Дзвонила у клініку — мене швидко прийняли, забезпечили комфортну анестезію і навіть надали безкоштовне таксі. Лікарі були уважні, швидко визначили причину болю і зробили процедуру максимально безболісно. Дуже приємно, що клініка працює цілодобово, а весь сервіс і підтримка психолога допомагають почуватися спокійно. Раджу UADenta всім, хто потребує термінової стоматологічної допомоги у Дніпрі.