Тема: Де придбати якісні стоматологічні дзеркала?
Привіт! Хочу придбати стоматологічні дзеркала для своєї клініки, щоб вони були зручні у використанні та довговічні. Хто може порадити надійного постачальника в Україні?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Де придбати якісні стоматологічні дзеркала?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт! Хочу придбати стоматологічні дзеркала для своєї клініки, щоб вони були зручні у використанні та довговічні. Хто може порадити надійного постачальника в Україні?
Я замовляла стоматологічні дзеркала в магазині «NewDental» і залишилась дуже задоволена: асортимент широкий, ціни доступні, а менеджери завжди допомагають підібрати потрібні товари. Стоматологічні дзеркала HAHNENKRATT серії ULTRA FS реально зручні та якісні, і працювати з ними одне задоволення. Замовлення оформлюється швидко, доставка приходить вчасно, тому тепер я купую тут постійно і можу радити магазин іншим.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Де придбати якісні стоматологічні дзеркала?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc