Тема: Який вермут Martini найкраще вибрати для святкування?

Який вермут Martini найкраще вибрати для святкування невеликої домашньої вечірки. Чув, що є різні види – від класичного Rosso до більш сучасних варіацій на кшталт Fiero, і кожен з них має свої особливі нотки смаку. Хотів би знайти щось універсальне, щоб сподобалося і тим, хто любить солодший алкоголь, і тим, хто цінує більш сухі та пряні відтінки.

2

Re: Який вермут Martini найкраще вибрати для святкування?

Я б порадив звернути увагу на Martini Bianco – це напій із м’яким смаком, легким ароматом ванілі й спецій, який чудово підходить для коктейлів із льодом та цитрусами. Якщо хочеш щось більш виразне, тоді Rosso з його карамельними та пряними нотками буде гарним варіантом. Для поціновувачів класики добре зайде Extra Dry – він більш стриманий і гарно поєднується з джином.

3

Мабуть, я спробую саме Bianco, бо мені більше до душі легкі напої з тонкими ароматами. Хоча, чесно кажучи, Rosso теж звучить привабливо – можливо, куплю обидва варіанти, щоб було з чого зробити коктейлі для гостей.

4

Ти правильно думаєш, краще одразу взяти кілька різних вермутів, щоб порівняти смаки та здивувати друзів. Якщо хочеш швидко та надійно замовити оригінальні Martini https://maudau.com.ua/category/vermuty/ … nd=martini раджу подивитися вибір у Маудау. Там є повна лінійка – Rosso, Bianco, Extra Dry, а також цікаві варіанти Fiero з апельсиновим акцентом чи Riserva з більш глибоким і насиченим ароматом. Усі напої представлені від офіційних постачальників, тому немає ризику підробки, що часто буває у випадкових магазинах. Крім того, ціни там приємні, а доставка по Україні працює швидко й без проблем. Це зручний спосіб замовити відразу кілька пляшок і підготуватися до вечірки без зайвих клопотів. Тож раджу не гаяти часу та обрати Martini саме на Маудау – буде і надійно, і вигідно.
https://i.postimg.cc/qMwpzgwd/image.png