Тема: Природне тепло у будинку
Вітаю! Хочу утеплити стару дачу природними матеріалами. Не хочу використовувати синтетичні утеплювачі, бо важливо зберегти екологічність. Чи реально зробити будинок теплим тільки за допомогою природних матеріалів?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Природне тепло у будинку
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Вітаю! Хочу утеплити стару дачу природними матеріалами. Не хочу використовувати синтетичні утеплювачі, бо важливо зберегти екологічність. Чи реально зробити будинок теплим тільки за допомогою природних матеріалів?
Привіт! Так, сьогодні є багато варіантів для екоутеплення. Один із найкращих — це керамзит. На сайті ПриродаТеплоБуд можна купити керамзит https://www.teplo-stroy.com.ua/keramzit , який ідеально підходить для утеплення перекриттів та стін. Матеріал легкий, міцний, пористий, чудово утримує тепло і одночасно працює як звукоізолятор. Якщо ж потрібен більш легкий варіант для тонких шарів, можна використати перліт. Обидва рішення натуральні, довговічні і допоможуть зробити дім теплим та комфортним, не завдаючи шкоди довкіллю.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Природне тепло у будинку
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc