Тема: Де замовити квіти у Дніпрі?

Привіт усім! Хочу зробити особливий сюрприз для подруги на день народження і замовити гарний букет з доставкою, але ніколи раніше не користувалася такими сервісами. Цікаво, чи реально отримати свіжі квіти вчасно, щоб сюрприз справді спрацював? І як обрати надійний сервіс, щоб не розчаруватися?

Re: Де замовити квіти у Дніпрі?

edithmason пишет:

Привіт усім! Хочу зробити особливий сюрприз для подруги на день народження і замовити гарний букет з доставкою, але ніколи раніше не користувалася такими сервісами. Цікаво, чи реально отримати свіжі квіти вчасно, щоб сюрприз справді спрацював? І як обрати надійний сервіс, щоб не розчаруватися?

Можу поділитися своїм досвідом — я замовляла через FLOWER-SHOP https://flower-shop.com.ua/ua і це було надзвичайно зручно! Сайт дуже інтуїтивний, легко обрати букет, додати невеликі подарунки, листівку або солодощі. Замовлення оформила швидко, оплатила онлайн, а вже через кілька годин кур’єр привіз свіжі, красиві квіти прямо до подруги додому. Особливо сподобалося, що кур’єр зберіг елемент сюрпризу і передав мої слова привітання — подруга була в захваті, а емоції від подарунка справді живі та щирі. Тепер я точно знаю, що це надійний спосіб подарувати гарний настрій близьким без зайвої метушні.