Тема: Вибір рентген-обладнання для стоматологічної клініки

Доброго дня! Планую оновити рентген-обладнання у своїй стоматологічній клініці і хочу придбати сучасний апарат для 2D та 3D діагностики. Хтось вже купував рентгенівські системи в Україні? Цікавить якість, безпечність, а також підтримка після покупки — щоб не виникало проблем з сервісом. Буду вдячна за реальні поради та відгуки.

2

Re: Вибір рентген-обладнання для стоматологічної клініки

edithmason пишет:

Доброго дня! Планую оновити рентген-обладнання у своїй стоматологічній клініці і хочу придбати сучасний апарат для 2D та 3D діагностики. Хтось вже купував рентгенівські системи в Україні? Цікавить якість, безпечність, а також підтримка після покупки — щоб не виникало проблем з сервісом. Буду вдячна за реальні поради та відгуки.

Я купувала рентген-апарат через «Технодент Проект» https://dentpro.info/uk/catalog/rentgen … ladnannya/ і залишилася дуже задоволена. Фахівці допомогли підібрати оптимальну модель під потреби моєї клініки, детально розповіли про 2D та 3D функції, швидкість сканування і рівень променевого навантаження. Доставка та встановлення пройшли швидко, а після покупки завжди можна звернутися за консультацією — підтримка працює оперативно, навіть дистанційно. Тепер діагностика проходить швидко, пацієнти отримують точні результати, а робота стала більш комфортною та безпечною.