1 (08.10.2025 15:12:53 отредактировано 26081988)

Тема: Де знайти фото сучасних дизайн-проєктів офісних інтер’єрів?

Привіт усім! Зараз працюю над оновленням робочого простору в нашому офісі, і хочу знайти свіжі ідеї, які виглядали б сучасно, але водночас залишалися функціональними. Переглядала Pinterest, але там усе надто хаотично — часто трапляються картинки без опису або взагалі не з реальних проєктів. Може, хтось підкаже, де можна подивитись якісні фото сучасних дизайн-проєктів офісних інтер’єрів, бажано від українських дизайнерів? Хочу побачити реальні рішення, які враховують наші реалії, не лише закордонні приклади.

2 (08.10.2025 15:13:55 отредактировано xtrance1991)

Re: Де знайти фото сучасних дизайн-проєктів офісних інтер’єрів?

Цілком тебе розумію. У мережі справді важко знайти систематизовані приклади сучасних офісних інтер’єрів, особливо з професійними фото. Варто звертати увагу не лише на соцмережі, а й на сайти студій архітектури чи дизайну. Багато хто зараз публікує свої роботи в окремих онлайн-галереях, де можна побачити реальні реалізовані проєкти — із деталями зонування, меблюванням, освітленням і навіть кольоровими схемами. Там часто додають короткий опис концепції, що допомагає зрозуміти логіку простору, а не просто оцінити «картинку».

3

Дякую за пояснення! Так, я теж звертала увагу, що справжні дизайнерські сайти виглядають зовсім інакше, ніж випадкові пости в соцмережах. Дуже цікаво подивитися саме на реалізовані українські офіси — з меблями, плануванням, стилістикою, яка підходить під наші типові приміщення. Але от не можу зрозуміти, де шукати такі галереї — більшість студій не має відкритого доступу до фото або викладають тільки по одному прикладу. Підкажеш, куди саме краще звернутися чи який сайт подивитись, щоб знайти дійсно якісні фото сучасних дизайн-проєктів офісних інтер’єрів?

4

Можу порадити чудовий ресурс, який точно тобі підійде — це студія дизайну інтер'єру Adesign. Там є ціла галерея, присвячена саме офісним просторам, з великою добіркою реальних реалізованих проєктів. Якщо тебе цікавлять фото сучасних дизайн-проєктів офісних інтер’єрів https://adesign.com.ua/ua/gallery-of-in … ffice.html то ця добірка створена для натхнення і практичного аналізу.

Там можна побачити, як професійні дизайнери поєднують різні матеріали, кольори та фактури, щоб досягти балансу між комфортом, стилем і функціональністю. Кожен проєкт має свою атмосферу — від мінімалістичних робочих просторів до більш креативних концепцій із зонами відпочинку, кухнями та просторами для неформального спілкування. Окрім фото, цікаво роздивлятися, як організоване освітлення, які використовують меблеві рішення та як узгоджено оформлені брендові елементи.

Сайт також зручний тим, що можна обрати тематику чи стиль — наприклад, сучасний, скандинавський, індустріальний або екоформат. Це дозволяє швидко зорієнтуватися в різноманітті ідей та зрозуміти, що саме підходить під конкретні параметри офісу. Якщо ти хочеш знайти натхнення перед редизайном або підготувати технічне завдання для дизайнера, то ця галерея стане дуже корисною відправною точкою.