1

Тема: Як обрати блиск для губ, щоб тримався і не липнув?

Дівчата, привіт. Підкажіть, будь ласка, який блиск для губ варто обрати, щоб він не тільки красиво виглядав, а й тримався хоч трохи довше? Я зазвичай користуюсь помадами, але хочеться іноді чогось більш легкого і блискучого. Бачила в інтернеті купу варіантів, але боюся, що більшість будуть липкими або швидко зійдуть. Може, у когось є перевірені бренди або конкретні блиски, які реально працюють?

2

Re: Як обрати блиск для губ, щоб тримався і не липнув?

О, я можу поділитися своїм досвідом! Я давно перейшла на якісні блиски, бо дешеві реально липнуть і зникають після першого ковтка кави. Мені подобаються ті, що мають легку текстуру і трохи зволожують губи. Я пробувала різні бренди, і реально видно різницю: коли обираєш хороший, губи виглядають повними і доглянутими, а не просто блищать. Головне — дивитися на склад, щоб був гліцерин чи олійки, тоді відчуття комфортні, і блиск не пересушує губи.

3

Дякую, дуже корисно! А можеш сказати, який саме бренд ти береш і де замовляєш? Бо я не дуже довіряю випадковим сайтам і хочу знайти щось реально якісне. І ще цікаво — ти береш блиск прозорий чи з кольором? Бо мені важливо, щоб губи виглядали доглянуто, але не надто яскраво для щоденного використання.

4

Я вже кілька місяців користуюся якісними блисками для губ https://www.notino.ua/blusk-dlya-gub/ , і можу чесно сказати, що різниця відчутна відразу. Блиск не липкий, губи виглядають доглянутими й об’ємними, а колір легкий і природний, саме те, що потрібно на кожен день. Тримається кілька годин, і навіть після перекусу губи не виглядають сухими або розмазаними. Для мене важливо ще, що він містить зволожувальні компоненти, тож губи не пересушуються. Купую в онлайн-магазині — замовлення приходить швидко, упаковане надійно, і можна вибрати будь-який відтінок із колекції, яка постійно оновлюється. Враження повністю позитивні, рекомендую тим, хто шукає комфорт і гарний вигляд без зайвого клопоту.

https://cdn.notinoimg.com/list_2k//clarins/3666057297663_01__240917.jpg