Тема: Хто замовляв срібні прикраси онлайн — де краще брати?

Друзі, підкажіть, будь ласка, перевірений інтернет-магазин, де можна купити якісні срібні прикраси. Цікавлять саме чоловічі варіанти — ланцюжки, кулони або браслети, щоб були зі справжнього срібла, з нормальним пакуванням і швидкою доставкою. Буду вдячний за реальні відгуки тих, хто вже замовляв.

Re: Хто замовляв срібні прикраси онлайн — де краще брати?

ingafrollova пишет:

Друзі, підкажіть, будь ласка, перевірений інтернет-магазин, де можна купити якісні срібні прикраси. Цікавлять саме чоловічі варіанти — ланцюжки, кулони або браслети, щоб були зі справжнього срібла, з нормальним пакуванням і швидкою доставкою. Буду вдячний за реальні відгуки тих, хто вже замовляв.

Я нещодавно замовляла прикраси в Family Jewelry і чесно скажу — дуже задоволена. Сервіс на висоті, усе прийшло гарно упаковане, із сертифікатом і пробою, виглядає просто чудово. Особливо сподобались ланцюжки зі срібла з кулонами – вибір для кожного смаку у "Family Jewelry", вони ніжні, елегантні й підходять до будь-якого образу. Замовлення оформила швидко, доставка без затримок, менеджер приємно проконсультував. Тепер точно знаю, де купуватиму срібло надалі.