26081988 пишет:Так, я теж думав, що найважливіше — реакція дитини, а не напис на баночці. Хочеться, щоб продукт був безпечний, не викликав алергій, легко засвоювався, але іноді здається, що виробники грають на емоціях батьків. Моя дитина їла і звичайне, і органічне — різниці в апетиті я майже не побачив. Єдине, що помітив — деякі органічні пюре мають приємніший запах і консистенцію, не такі густі. Але все одно вагаюсь: переплачувати за органіку чи брати якісне, але звичайне пюре?
Можу сказати з власного досвіду, що органічне пюре все ж має сенс, коли дитина ще зовсім маленька і травна система дуже чутлива. У цей період краще обирати максимально чистий склад. Пізніше, коли дитина вже звикає до різноманітної їжі, різниця майже непомітна. Зараз багато хто замовляє дитячі пюре в інтернет-магазині MAUDAU, бо там зручно порівняти варіанти, подивитися склад, вікові рекомендації й одразу замовити доставку додому. Це набагато простіше, ніж бігати по супермаркетах.
У MAUDAU є дитяче пюре https://maudau.com.ua/category/dytiachi-piure різних типів овочеві, фруктові, комбіновані, тому легко підібрати те, що підходить саме вашій дитині. Головне дивитися, щоб продукт мав короткий список інгредієнтів, без цукру та крохмалю, бо саме такі варіанти найкраще підходять для прикорму. Загалом органічне пюре варте уваги, але це більше про спокій батьків, ніж про чарівну різницю в користі — головне, щоб дитина їла із задоволенням і почувалася добре.