1

Тема: Дієта не дає результатів – підозрюю, що щось їм не те

Сиджу на збалансованій дієті вже 2 місяці, але вага стоїть, шкіра погіршилась, набряки. Їм "правильно", але щось не працює. Чула про тести на харчування – реально допомагають?

2

Re: Дієта не дає результатів – підозрюю, що щось їм не те

Так, у мене було те саме. Все змінилось після Харчова непереносимість тест у Києві в клініці Алтімед. Вони роблять діагностику на апараті, який зчитує індивідуальну реакцію організму на продукти – від білків до спецій. Без крові, без дискомфорту. Виявили, що мені не підходить гречка і баклажан – хоча я їх їла ледь не щодня. Після виключення цих продуктів схудла на 4 кг, і набряки зникли. Реально рекомендую, особливо якщо дієта “не працює”.

3

jhonscarl68 пишет:

Після виключення цих продуктів схудла на 4 кг, і набряки зникли. Реально рекомендую, особливо якщо дієта “не працює”.

Це в точку. Я вже підозрювала, що щось "здорове" може мені не підходити. Дуже вдячна, піду записуватись.

4

Значить точно їжа вам не підходить. А нема часом супутніх захворювань?

5

Звісно, якщо дієта не працює, можуть бути серйозні проблеми. Особливо це стосується щитовидної залози — маленького органа, що регулює обмін речовин, енергію, настрій, вагу та навіть ріст волосся. Якщо вона не працює належним чином, це може призвести до втоми, депресії, збільшення ваги. Читайте у статті яких продуктів слід уникати. А рекомендується включати в раціон продукти, багаті на йод, селен та антиоксиданти.