1

Тема: Де полагодити Apple Watch 2

Всім привіт. Впустив свої старенькі Apple Watch 2. Екран тріснув, але наче все працює, сенсор реагує. Шкода їх викидати, бо вони ще добре тримають батарею. Хтось стикався з таким? Чи варто взагалі їх ремонтувати, чи це буде коштувати як нові? Може, хтось знає, де можна купити нормальний дисплей для них?

2

Re: Де полагодити Apple Watch 2

О, в мене була схожа ситуація. Я теж думав, що вже все. Але насправді поміняти екран не так вже й дорого, якщо знайти правильні запчастини. Головне - не брати найдешевші китайські копії, бо вони погано показують і сенсор тупить. Я б радив подивитися запчастини у перевірених магазинах. Я собі шукав деталі для ремонт apple watch 2 в одному сервісі, там і оригінальні варіанти є, і якісні копії. Вони називаються Kivi Parts. Глянь у них, може, щось підбереш. Це точно дешевше, ніж купувати новий годинник.

Re: Де полагодити Apple Watch 2

Якщо потрібен надійний сервісний центр Apple в Києві, то раджу з власного досвіду майстрів сервісного центру "2MAC" https://2mac.ua/uk/
Звертався в цю майстерню, оскільки знадобилося замінити батарею в ноутбуці і також знадобився ремонт Apple Watch 
Залишився задоволений якісною і швидкою роботою майстра, та й ціна на послуги, в межах розумного.