Тема: Яке у вас ліжко?
Яке у вас ліжко? Я дивлюсь пропозиції ліжок які продають в інтернеті, є ті що з м'яким узголів'ям, а є дерев'яні. От мені цікаво, яке ж ліжко краще? Як обрати якісне ліжко?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Яке у вас ліжко?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Яке у вас ліжко? Я дивлюсь пропозиції ліжок які продають в інтернеті, є ті що з м'яким узголів'ям, а є дерев'яні. От мені цікаво, яке ж ліжко краще? Як обрати якісне ліжко?
Я вважаю, що на ньому економити не можна, адже від цього залежить наш сон і самопочуття. У мене зараз дерев'яне ліжко з високим узголів'ям у стилі мінімалізм. Я вибирав його, тому що дерево створює дуже затишну та теплу атмосферу, і воно довговічне.
Щодо твого вибору між м'яким та дерев'яним узголів'ям, то тут більше питання смаку та стилю твого інтер'єру.
М'яке узголів'я чудове, якщо ти любиш перед сном почитати чи попрацювати – воно дуже зручне і додає кімнаті розкоші.
Дерев'яне – це про надійність, класику та екологічність.
Але найголовніше – це каркас та основа ліжка. Вони мають бути міцними. Зверни увагу на матеріал: якщо це дерево, то має бути добре оброблений масив, а не ДСП. І обов'язково перевір ламелі – вони повинні бути пружними, не надто тонкими і розташовані досить часто, щоб матрац добре лежав. Я завжди шукаю якісні моделі, які продають у спеціалізованих магазинах. Можеш подивитися різні варіанти ліжок, щоб порівняти і дерев'яні, і з м'яким узголів'ям тут: https://www.spalnia.com.ua/ua/product-c … lizhka-ua/ головне, щоб ліжко було досить великим для твоїх потреб.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Яке у вас ліжко?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc